Nånting är förändrat

Jaaa!! Jag fick den! Nu ska vi flytta från den här 1 an till en 3a. Det ska bli tok skönt. Jobbar 7-11 imorgon och då ska jag shoppa och vid 14 ska vi skriva kontrakt. Jag vill flytta nu! Nu återstår bara allt jobbigt pappersarbete, städning, packa och flytta! Eller ja. Fixa allt i nya också! Imorgon är det AW på BMB och på lördag är det 10 års jubileum. Har fixat naglarna. Jag iPhonar.

1 reaktion på “Nånting är förändrat

  1. Svar: Åh, ska ni flytta ihop? vad kul :D Då förstår jag att ni vill ha en trea. Kikade upp viksäng på kartan också, verkar ligga himla bra och jag har för mig att det är rätt fint runt sjukhuset där (:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.