Nånting måste vara det bästa.

Nånting är bäst! Alla gillar Nånting ;)

Igår var det Loopias 10 års fest, och inatt 101010 kl 00:00 avslöjades vinnaren av den sjukt coola Loopiabilen. Jag hade velat vinna den, men vi fick ju inte vara med och tävla.

Gårdagen var jättetrevlig. Först var Google där och höll föredrag. Sedan var det Guava som höll föredrag och till sist hade Isabella Löwengrip A.K.A Blondinbella ett föredrag. Alla tre var riktigt bra. Det var god mat och kul att träffa massa människor!

Jag håller på att planera nya lägenheten så mycket jag kan. Förhoppningsvis så ska vi till Mimer imorgon. Jag hoppas vi får tillgång till lägenheten typ NU. Men gah vad jobbigt det kommer bli att flytta här i från :|

Om jag får veta imorgon när vi flyttar så ska jag köpa den där fina mattan som jag vill ha på Nisses!!

Har jobbat idag. Jag hade hoppats på att det skulle vara som vanligt med det var tok mkt. Så jag ska försöka vara på jobbet klockan 6 imorgon.

1 reaktion på “Nånting måste vara det bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.