Nånting kunde ha förändrats

Idag skulle jag få veta om jag fick lägenheten eller inte på Viksäng. Igår var sista svarsdagen.. Men nu har dem ändrat till imorgon. så nu får jag inte veta förens på torsdag. Crap! Jag ville vetat nu!!! Menmen. Bara hålla ut och hålla tummarna!

På torsdag morgon ska jag fixa mina naglar igen, Finally! I lördags firade vi bästaste Jessica! Vi bubblade på Glada Oxen och sen var det utgång på BMB. I Fredags så solade jag, galet skönt var det!

Snart är lunchen slut.

6 reaktioner på “Nånting kunde ha förändrats

  1. Svar: Jaa jag mådde så jävla dåligt över att inte veta. Mest för att jag har haft press att hitta något eftersom denna lägenheten försvinner i mitten av december! Men håller tummarna för dig :D

  2. Svar: Precis som du säger så är det liksom plattor man köper. Jag råkade dock göra misstaget att köpa några av dem på lagerhaus, där de var 14,8cm. Sedan behövde jag fler och köpte andra på Bauhaus som var 15cm. Så tyvärr blev det små glipor eftersom de första jag köpte var lite för små, men jag får måla med fogpennan där också :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.