Fitnessfighten dag 15

Sjuksjuksjuk. Jag har inte tid. Sen i lördags har jag i princip haft feber, ont i halsen och snorat. Inatt vaknade jag med världens magknip. Visste inte var jag skulle ta vägen så jag åkte till jobbet. Klockan 10 åkte jag hem. Då var jag helt slut.

20121015-155351.jpg
Kom hem och mös ner mig i soffan med en kopp te. Halsen känns bättre nu! Brukar vara värst på morgonen och kvällen.

Det har varit en heldag i soffan. Med Mackan (min Mac) och olika play-kanaler.

Nu var det dags för mellis!

20121015-155604.jpg

Äntligen provade jag på att göra plättarna. Så enkelt och så gott! Lite tycka-synd-om-mig-lyx!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.