Fitnessfighten dag 11

Dagen idag har varit jobbig. Mässdag nummer ett av tre. Det har varit så mycket att göra hela dagen! Så jag har tyvärr inte ätit mina mellanmål som jag borde. Jag har tryckt i mig äpple några ggr för att få i mig något i mellanmålsväg. Det kändes när jag tränade. Inte ätit ordentligt med protein. Lammgryta till lunch och lax till kvällsmat.

Jag tycker jag har varit duktig idag trots allt kaos med mat. Men vad ska man göra? Jag har ju inte fuskat! :)

20121011-231821.jpg

Fitnessfighten dag e l v a – check!
Mässdag nummer e t t – check!

Nu är jag trött. Godnatt!

inlägg om tidigare dagar kommer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.