En typisk söndag

Söndagen började runt 10, då åt jag frukost, sen tränade jag, duschade, åt mellis, Diskade, handlade, började fundera på packning, tvättade 2 maskiner, lagade lunch, åt lunch, diskade, handlade, lagade matlådor och kvällsmat. Åt. kollade solsidan. Nu ska jag diska igen och packa klart, sen blir det träning igen innan det är dags att sova.

Ska upp tidigt imorgon och träna, sen ska jag duscha och fixa mig, ska vara på jobbet tidigt innan det bär av till Sthlm och 3 dagar i vår huvudstad! igen, jag var nyss där fyra dagar. har spenderat massor med tid i Stockholm under oktober känns det som, men det är mest bara roligt! Även om det är mycket jobb, mycket människor och massa intryck så man är helt slut, så är det roligt! :)

1 år går sjukt fort. ett helt år har gått. Snart har jag bott här i 2 år.

Nu kom jag på att jag bör flytta tvätten så jag kan duscha imorgonbitti också!

Nej, dags att ta tag i sakerna här hemma innan det blir för sent!

Godnatt mina fina! ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.