Fitnessfighten – Före och Efter

Jag har tagit beslutet att VÅGA lägga ut bilderna nu. Ignorera mina hemska miner, men det var lite obehagligt att ta bilderna.

Men here we go! För mig är det ett helt galet resultat på bara 30 dagar!

Startvikten var 55 KG och slutade på 52.8 KG! Magen var 80 cm och är nu 70 cm! (mätt rakt på naveln)

Jag vill och HOPPAS att jag kan INSPIRERA andra, det var därför jag beslutade mig för att lägga ut dessa bilder!

Kommentera jättegärna! Jag behöver lite motivation ;)

13 reaktioner på “Fitnessfighten – Före och Efter

 1. Bra jobbat=) de syns verkligen att de gett resultat!!
  Va väger du nu människa om du gått ner 3.2 kg till?:)

 2. Vikten säger inte allt!! Det måste ju vara stor skillnad på måtten. Och skillnaden från förra året måste ju vara enorm. Grattis!!!

 3. Vad kul å se dina resultat! Blir jätteinspirerad!

  Ett tips att du börjar mäta dig med måttband nu när du är smal. Risken är att man bara kollar på vågen å den säger ju inte hela sanningen.

  STORT grattis!!

  Kram Nettan

 4. Tack Natta! Ja jag är helt chockad! Och ändå har jag inte kunnat köra till 100% men jag har gjort det jag har kämpat så gott det går när man är förkyld!

 5. Tack Lisa! Det är lite skillnad! Jag har koll på måtten också ;) men 10 cm på magen! :) Ja jag ska jämföra från början! :) Kram

 6. Vad kul att höra Nettan! Ja, jag trodde knappast det skulle bli sån skillnad, jag var ju ”smal” innan! Jag har massa mått också! Så nej, jag litar inte helt på vågen, jag var beredd på att jag skulle gå upp i vikt ;) Men jag lyckades gå ner 3.2 KG och 10 cm på magen! Tack!! Kram

 7. Åh, jag minns när jag vägde 56… :)

  Du är jättefin. Men det var du ju även innan viktnedgången (både den senaste och den ursprungliga).

 8. Fitnessfighten är en ”tävling” som World of Shape (www.worldofshape.com) ordnar. Man kan välja kick-start så är man inte med i tävlingen.

  Den börjar den 1 varje månad och så kör man i 30 dagar. Inget socker, inget sötningsmedel, ingen alkohol 1 h träning per dag ,inte mer än 3 timmar mellan måltiderna. Det funkade verkligen! Jag är galet förvånad över mitt resultat! :) Kan verkligen rekommendera det om man vill ha en ”kick-start” och komma igång med träning. Man får ett matschema och ett träningspass med nya övningar fram till dag 26 tror jag, sen får man sätta ihop sitt eget program, av de övningar man har fått, de resterande dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.