Nånting den 11-11-11

Idag är det 11-11-11. Det betyder att jag fyller 23 år om exakt två månader, japp, om 2 månader är det redan 11 dagar in på 2012.  VAR FAN TOG 2011 VÄGEN? jag har inte hunnit med. 2012 blir bättre? Idag är en bra dag? Jag sov inte en blund inatt. Det var sjukt jobbigt på jobbet (förlåt kära kollegor för att ni har fått stå ut med mig).

Jag tänkte (som så många gånger förut) försöka skriva mer och ladda upp fler bilder. Dellan vill dock mest jävlas med mig och inte låta mig fixa bilder. Bilder, fotografering, ljus som formar det vi ser. åååh vad jag saknar orken att fotografera. Jag saknar att ha en bra dator så jag kan fixa till alla underbart vackra bilder som jag faktiskt har skapat!

Jag är bra på att fotografera natur, det är min grej. Blommor och sånt där mysigt. Var tog sommaren vägen? och hösten? alla vackra höstlöv i olika färger? jag hann inte se dem. jag hann inte fånga dem. jag missade hösten. Är det vinter nu? Var är snön? Varför har jag så många konstiga frågor just nu?

Jag börjar komma i ordning här hemma. Hemma hos mig. I min lägenhet. Jag börjar känna en trygghet. Det är inte lika jobbigt att vara här ensam längre. Tack mina underbara vänner och familj<3

Oj vad mycket jag hade att skriva just nu, hur kommer det sig? Var kommer alla orden ifrån? De bara smiter ner i fingrarna på tangentbordet och skapar ord som blir till konstiga meningar.

Allt har en mening.

Jag ska FÖRSÖKA bli bättre. Bli bättre på allt. Jag ska göra mitt Bästa. Jag ska bry mig om mig. Jag FÅR bry mig om mig. Jag får bry mig om mig själv utan att vara egoistisk. Jag måste. Jag måste få energi.

1 reaktion på “Nånting den 11-11-11

  1. Det finns ett litet rum, en liten gömma av bokstäver. Jag tror att den sitter långt inne i bröstet. Ungefär där ångesten och tröttheten bor. När man lättar lite på dörren så strömmar de ut. De ord som finns där. De vill inte vara instängda, de hittar snabbt sin väg ut på tangentbordet i en enda osammanhängade röra. Det är ingen mening att stoppa dem, utan låt det flöda bara. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.