Nånting är bra!

Äntligen kom den dagen som jag har väntat på länge! Vad underbart :) nu känns det lättare. Nu behöver jag inte undra hela tiden! :)

2 reaktioner på “Nånting är bra!

  1. Hej hej!
    Nu kommer jag med frågor om domännamnet igen ;P Jag tänkte börja bygga upp en blogg/hemsida i wordpress och skulle då vilja ha domännamnet som adress, men jag vet inte hur jag ska göra. Det verkar som att det bara går om jag skaffar webbhotell? Och om det nu går att starta en blogg via wordpress och jag sen kommer på att jag vill ha webbhotell, kan jag bara ”föra över” den då?

    ha det bra!

  2. Du kan peka om domänen till en blogg hos wordpress.com utan att ha webbhotell. jag tror det finns mer info hos WordPress om hur du kan peka om ditt domännamn till bloggen hos dem.
    Det ska gå bra att exportera bloggen från wordpress.com till en egen installation (jag har dock inte provat detta själv).

    Detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.