Nånting är galet!

ååh, jag är så sjukt irriterad på Dellan nu. Hon vill ju inte alls fungera som jag vill. Jag har massa bilder som jag behöver fixa men det är ju omöjligt nu. Jag måste verkligen skaffa en ny dator. Gärna en stationär. Frågan är, bygga själv eller köpa färdigt? Vi behöver ju en diskmaskin också. Crap. beslutsångest? svar ja! jagvilljagvill. men nej. Bläää.

2 reaktioner på “Nånting är galet!

  1. Kanske dags att göra en total rensning med åtföljande ominstallation? Dell har ju fördelen att med servicetaggen så är det väldigt lätt att hitta korrekta drivrutiner. Om du vill kanske jag kan ta mig en kik?

  2. Mjo, jag antar att det är något sånt som behöver göras.. Fläkten behöver fixas iaf! jag hatar att installera om datorer :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.