Sep
06

Nånting annat

Skrivet av:
Datum: 2011-09-06 Klockan: 22:31:25

Jag har så mycket och skriva men orden kommer inte fram. Att det ska vara så svårt. Jag har väl egentligen massor att skriva tror jag. För det har väl hänt en massa som jag bör skriva ner för att minnas. Eller kommer jag minnas det ändå? Grekland till exempel.Vi hade fullt upp hela veckan där nere, kommer jag komma ihåg det om jag inte skriver om det?

Det är kaos. Igen. Som vanligt. ”Jag vill kunna döda tankar” om man ändå kunde det. Tankar är så jobbiga att tänka om man inte valt det själv. Jag tränar på att läsa mina egna tankar. Det är nog rätt bra att kunna. är det någon som har en bra hjärnsorteringsstruktur så är det bara att säga till. När det är kaos är allt i oordning och det är svårt att sortera. Jag försöker sortera mina bilder, det går sådär. Min dator funkar inte som  den ska och jag måste köpa en ny. Jag har så mycket bilder jag måste fixa men som jag inte kan för att datorn inte orkar. Jag känner mig så elak och dum. Först har jag inte haft tid och när jag väl har det så krånglar Dellan nästan mer än nånsin.

Dagarna går åt till jobb, träning, nörderi på irc och träffa hjärtat och mina vänner.

Lina signar ut, slut

Kategori : Linas Tankar

5 Kommentarer

1
Kirsi
2011-09-11

Ohh, kanske borde du också gå på reiki! Min reikitant är jätteduktig på att lära ut hur man sorterar tankar och tar hand om det som är mest akut. (Sen att jag har svårare att använda det hon vill lära ut är en annan sak)

2
Kirsi
2011-09-11

Varför finns det två Kirsin där uppe? :D

3
Lina
2011-09-13

Ja, jag kanske borde göra det. Eller gå nånstans iaf. .

4
Lina
2011-09-13

haha, Bra fråga. Det finns tydligen Massor med Linor också.. Jag måste nog kolla upp det här.

5
zutgorak
2011-09-15

testar mera

Vad har du på hjärtat?