Styrka

20120906-224800.jpg
Jag har varit orkeslös ca 1 vecka nu. Halsont, magont och huvudvärk.

Nu är det mest magont. Men jag orkade inte ligga i sängen längre så upp och dra på sig träningskläder.

Körde 10 min AB träning med daglig workout. Sen tänkte jag prova yoga. Sagt och gjort. 20 min yoga. Katchiing. Jaha och nu då tänkte jag? Letade appar i AppStore. En till yoga-app. Kör på. Där fanns meditation. Hann ca 2 min. Sen ringde bästa Sara <3 och sen hade jag ork och styrka att plocka och fixa i lägenheten. Yey! Psst, bilden är från någon dag sen. Älskar att jag aldrig kan vara seriös. Minst en sån bild per gång. Haha.

Nej. Sänka ljudet på musiken, släcka lampan och sova. Freitak imorgon, yeey!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.