Ondhet

Idag var ingen bra dag. Svimmade nästan på jobbet på rasten. Kallsvettades och skakade. Kändes precis som innan man svimmar. Jobbigt. Efter att vissa sa att jag skulle gå hem gjorde jag det. Trist. Magen är dum som vanligt. Men nu ska jag försöka få den må bra. Det gör nog ont påvägen dit. När magen är snäll hoppas jag på disciplin och motivation. Halsen och huvudet gör fortfarande ont. Crap

Idag pratade en okänd kille med mig på Ica! Spännande :)

Jag hade tidigare idag gett mig fan på att jag skulle till gymmet. Så får jag gå hem. B E S V I K E L S E N som uppstår. fan.

Idag åt jag i alla fall god mat till lunch. För mycket och ris. Crap.

20120904-222412.jpg
Kyckling med wokade grönsaker och ris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.