Natt-tankar på 24hbc

Jag hade turen att få åka iväg till Yasuragi, Hasseludden med jobbet och få vara med som sponsor på 24hbc. Det är helt galet att se hur kreativa alla människor är! Och hur koncentrerade och duktiga de är. Det ska bli intressant imorgon (läs idag klockan 12:00) och se hur resultaten är. 12:00 har alla lag en minuts pitch och sälja in sitt 24 timmars hack som de har åstadkommit.

Jag har unnat mig att vara mat till fiskar, sätt ner fötterna i en grej med vatten och hoppas att det finns tandlösa fiskar som  tycker om din döda hud som vill kittla dina fötter i 20 min och betala 300 kr för det! Absolut, det var hur kul som helst och fötterna har nog aldrig varit så lena som de är nu. Jag kan verkligen rekommendera det! Det har även blivit lite badande.

En hel del massa galet god mat har vi fått. Och frukostbuffén, och teppanyakimiddagen i söndagskväll, uuunderbar!

Det är kul att få se ansikten till namnen på internetet. Nu börjar jag fundera på att sova. nåja, fundera kan man alltid göra :) Jag har en heldel att fixa och trixa med. Och ja, Jag vill ha en MAC, gärna den nya MacBook Pron 15″ med retina skärm för 21 k. JA TACK. Den släpptes idag (läs igår) och jag vill ha den. gärna nu. Det lutar dock mot en 13″.

Det var lite natt-tankar från en lite lagom trött och, som vanligt, förvirrad Lina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.