Nånting mindre

Nu var det sådär extremt länge sen jag skrev nånting vettigt här. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen.

I lördags så åkte jag och paapi Västmanland runt på MC. Jag har inte åkt motorcykel på jättelänge.Jag kunde knappt ha kläderna sist. Nu var de på tok för stora, Lycka!

Jag var duktig dotter och fixade fika till oss, det blev en kanon god kladdkaka och uuunderbara chokladsnittar, som jag för övrigt har blivit helt såld på. Den 12 maj var det dop för den sötaste Leonie, och jag fick äran att baka, det blev 6 tårtor fyllda med mosade hallon, hallonmousse och dumlefluff! med rosa Marshmallowsfondant. och nu fick jag sug och vill baka tårta igen. Jag bakade även en massa kakor, med hjälp av två fina vänner, tack :)

Att baka är något jag tycker är galet roligt, att få bjuda glada kollegor på kakor, när folk verkligen uppskattar det man gör så blir man så glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.