Nånting soligt!

Åh vilket underbart väder det har varit idag. Vi var tyvärr inte ute så mycket. Det blåste ju en hel del. Vi åkte till Tuna park en sväng och kikade lite. Sen har vi mest tagit det lugnt, första helgen på länge. Om allt går som det ska så åker vi till Ullared på söndag nästa vecka, wiihoo.

Idag har vi lagat den otroligt goda kycklinggrytan!

Min andra hälft ligger just nu och snarkar i soffan. Jag kollar på Deadly Women, där det bland annat handlar om mammor som får sina barn att mörda. TLC är ju en underbar kanal med massa bra mat- och kakprogram och spännande grejor.

Vad gillar ni Big Brother då? Jag somnar ju jämt så jag hinner ju typ aldrig se det :(

Åh, igår började ett nytt program på trean, Varning För Barn. Det var ju helt underbart. Det var som pensionärsjävlar fast ungar som drev med folk istället. Sjuukt bra! Äntligen fredag var ju sådär. Sean Banan kan vara lite overkill ibland.

Jag inser att jag inte är så bra på att uppdatera nu för tiden. WP har inte velat fungera i min iPhone. jag vet inte vad felet är.

Nånting signar ut, slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.